Η ΕταιρίαΤεχν.ΠεριγραφήΟικοδομική ΆδειαΠλεονεκτήματαΣχέδια ΚτηρίωνΧρηματοδότησηΥπολογ.ΔόσεωνΦωτογραφίεςΕπικοινωνία

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Giga Hellas ΕΠΕ

Ιδανικό κόστος κατασκευής

Το κόστος αγοράς της κατοικίας είναι ιδιαίτερα φθημό και κυμαίνεται από 420,00 έως 560,00 το τετραγωνικό, αναλόγως το μέγεθος της κατοικίας, την μορφή της κατοικίας, το στάδιο στο οποίο ζητείται να παραδοθεί η κατασκευή, εάν θα τοποθετηθούν επενδύσεις κλπ. Σε κάθε περίπτωση η κοστολόγηση της κατασκευής γίνεται πριν από την παραγγελία στο εργοστάσιο και αφού έχει αποφασιστεί η μορφή και η διαρρύθμιση της κατοικίας. Οι τιμές που παρατίθενται είναι για τα υλικά που αναφέρονται ως στάνταρ στην τεχνική περιγραφή και δεν περιλαμβάνουν τα υλικά που έχουν αναφερθεί ως προαιρετικά.

Το κόστος της βάσης (που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή), ανέρχεται περίπου σε 150,00 μέση τιμή το τετραγωνικό, για κατασκευή χωρίς υπόγειο.

Μικρός χρόνος παράδοσης

Η εταιρία χρειάζεται περίπου 45 ημέρες για να κατασκευάσει τα πάνελ στο εργοστάσιο. Από τη στιγμή που θα έρθουν τα τμήματα στο χώρο συναρμολόγησή τους για να δημιουργηθεί ο όγκος του κτιρίου (τοιχοποιία και στέγη) απαιτούνται 15 εργάσιμες ημέρες. Για την ολοκλήρωση του κτιρίου (ανάλογα πάντα με τα τετραγωνικά) απαιτούνται από 15 έως 45 ημέρες

Χαμηλή επιβάρυνση Ι.Κ.Α.

Η επιβάρυνση του Ι.Κ.Α ανέρχεται στο 40% περίπου της επιβάρυνσης που θα είχε αντίστοιχη κατοικία εάν γινόταν με συμβατική κατασκευή (-60% έκπτωση)

Δυνατότητα χρηματοδότησης

Οι κατοικίες μας, έχουν τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν 100% από το σύνολο των Τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα μέσω διαφόρων Στεγαστικών Προγραμμάτων, είτε για Πρώτη κατοικία, είτε για εξοχική.

Επίσης οι κατοικίες μας, χρηματοδοτούνται από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και το πρόγραμμα απόκτησης Πρώτης κατοικίας για Παλλινοστούντες Έλληνες και Ομογενείς.

Αντισεισμική κατασκευή, Άκαυστο υλικό, Αντοχή στο χρόνο !!!