Η ΕταιρίαΤεχν.ΠεριγραφήΟικοδομική ΆδειαΠλεονεκτήματαΣχέδια ΚτηρίωνΧρηματοδότησηΥπολογ.ΔόσεωνΦωτογραφίεςΕπικοινωνία

 

 

 

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Giga Hellas ΕΠΕ

1) Βάση (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)

Η κατοικία τοποθετείτε πάνω σε πλάκα από μπετό, με θεμελίωση τύπου πελματοδοκού, συνήθους βάθους 1,50 m (ανάλογα πάντα και με τον τύπου του εδάφους στο οποίο κατασκευάζετε το κτίριο και τα αποτελέσματα της στατικής μελέτης).

2) Εξωτερική τοιχοποιία

Οι εξωτερικές τοιχοποιίες πάχους συνήθως 15 έως 20 cm (ανάλογα με την περιοχή και το υψόμετρο της περιοχής όπου κτίζετε το οίκημα)κατασκευάζονται με στοιχεία (πάνελ), τύπου σάντουιτς, αποτελούμενα από πετροβάμβακα (πυκνότητας 50 kg/m3)πάχους 88 mm στην τοιχοποιία πλάτους 15cm, ο οποίος εκατέρωθεν έχει ινοσανίδα (OSB) πάχους 11 mm, τσιμεντοσανίδα πάχους 10 mm και στο τέλος επιχρίεται με γυψοσοβά εξωτερικά, ενώ εσωτερικά σπατουλάρεται .

3) Εσωτερική τοιχοποιία

Τα εσωτερικά χωρίσματα πάχους 13 cm αποτελούνται από στοιχεία κατασκευής τύπου σάντουιτς, αποτελούμενα από πετροβάμβακα πάχους 68 mm (πυκνότητας 50 kg/m3), ο οποίος εκατέρωθεν έχει ινοσανίδα (OSB) πάχους 11 mm, τσιμεντοσανίδα πάχους 10 mm και στο τέλος σπατουλάρεται.

4) Επικάλυψη Οροφής

Η οροφή που βρίσκεται κάτω από μη θερμομονωμένη ξύλινη στέγη , κατασκευάζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τις εξωτερικές τοιχοποιίες, με την μόνη διαφορά ότι επιχρίεται μόνο από την μία πλευρά, και καλύπτεται με ξύλινη στέγη με κεραμίδια Ρωμαϊκού τύπου.

5)Επιχρίσματα (σοβάδες)

Τα επιχρίσματα (σοβάδες) γίνονται σε μία στρώση από γυψοσοβά σε μορφή που θα επιλέξει ο πελάτης από τις τέσσερις (4) που διατίθενται.

6) Χρωματισμοί

Οι χρωματισμοί (βαψίματα) γίνονται στις αποχρώσεις που επιλέγει ο πελάτης με πλαστικά χρώματα.

7) Κουφώματα

i) Εξωτερικά: Τα εξωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα ανοιγώμενα με διπλούς υαλοπίνακες, με σκίαστρα γαλλικού τύπου (παντζούρια).

Η εξώθυρα (κύρια είσοδος) είναι ξύλινη ανοιγώμενη με διπλούς υαλοπίνακες.

ii) Εσωτερικά: Τα εσωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα πρεσσαριστά σε κάσες δρομικές ξύλινες με καμπυλωτά κάλυπτρα (μπασκιά). Υπάρχει η δυνατότητα να είναι είτε με σχέδιο είτε χωρίς.

ΣΗΜ : Υπάρχει η δυνατότητα, να επιλέξει ο πελάτης κουφώματα αλουμινίου ή συνθετικά με μια μικρή χρηματική επιβάρυνση

8) Δάπεδα

Η επίστρωση των δαπέδων γίνεται με το υλικό που προτιμά ο πελάτης και μπορεί να είναι είτε κεραμικά πλακίδια δαπέδου είτε ξύλο, από τα σχέδια που διατίθενται.

9) Επενδύσεις

Υπάρχει η δυνατότητα τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό της κατοικίας, να επενδυθεί με υλικό επιλογής του πελάτη. Τα υλικά επενδύσεων αυτά μπορεί να είναι είτε ξύλο ραμποτέ ή ημίκορμοι (μισοί κορμοί), είτε πέτρα, είτε διακοσμητικό τουβλάκι.

10) Υδραυλικές - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις Θέρμανσης (καλοριφέρ)

Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τοποθετούνται μέσα στους τοίχους όταν αυτοί τοποθετούνται. Υπάρχει ηλεκτρολογικός πίνακας ελέγχου καθώς και βάνες ελέγχου των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των σωληνώσεων των καλοριφέρ (δεν συμπεριλαμβάνονται η εγκατάσταση-τοποθέτηση του λέβητα και των θερμαντικών σωμάτων (καλοριφέρ).

11) Είδη υγιεινής

Τα είδη υγιεινής είναι πορσελάνινα.

12) Προαιρετικά

Δεν περιλαμβάνονται: Ο λέβητας και τα σώματα του καλοριφέρ, τα έπιπλα της κουζίνας, οι ντουλάπες, και το τζάκι (οι σωληνώσεις περιλαμβάνονται στην τιμή).